Jump to content


Photo

Test


  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#21 Sherman

Sherman

    Admin

  • Administrators
  • 109 posts
  • LocationColumbus, Ohio

Posted 17 December 2012 - 01:46 PM

I'm sending this to the forum Admins. Not sure what is up. Sorry it is an issue for you.

best,

................john


Nancy, we'll look into this (I'll check your permissions, etc.). This is a new one on me.

Sherman
Sherman Hall
Editor, Ceramics Monthly
Co-host, Ceramic Arts Daily
http://www.ceramicsmonthly.org

#22 Nancy S.

Nancy S.

    My day job pays for my clay habit

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
  • LocationHarrisburg area, PA

Posted 20 December 2012 - 01:12 PM


I'm sending this to the forum Admins. Not sure what is up. Sorry it is an issue for you.

best,

................john


Nancy, we'll look into this (I'll check your permissions, etc.). This is a new one on me.

Sherman


Thanks so much!!

#23 ayjay

ayjay

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 272 posts
  • LocationHampshire, UK.

Posted 21 December 2012 - 03:00 PM

I still have problems with being shown logged in but being told (by the software in various ways) that I'm not.&lt;br&gt;&lt;br&gt;More recently I'm also finding that emoticons are showing up as script instead of graphics, although in the topic I recently posted the emoticons showed correctly when first typed in the reply box but show as text when posted. &lt;br&gt;<br><br>It's just done it again!! I hit *post reply*&nbsp; and it's told me my secure key doesn't match the one submitted.<br>

and again -

and again -

signing out and in again between attempts.

Edit: two more attempts and it's done




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users